Det nye navn for hvidevarerforretningen Hvidt & Frit i Roskilde

0 varer

Flere visninger

AEG BP8831462M RF Indbygningsovn

Varenummer: BP8831462M RF

Hurtigt overblik

Pyrolyseovn med ekstra stort ovnrum på 71 liter. Takket være teleskopudtrækket, får du let ved at sætte maden i ovnen og tage den ud igen. Pyrolyseprogrammet betyder, at du slipper for besværlig rengøring af ovnen. Det brænder nemlig fedt og madrester til et fint askelag, som du blot skal tørre væk med en klud. Ovnen har et indbygget stegetermometer, der hjælper dig med at holde styr på maden.


 

Lagerstatus: På lager

Onlinepris:
10.517,00 DKK
Onlinepris:
10.517,00 DKK

Specifikationer

Specifikationer

 • CleanAir Control katalysator: Aktiv katalysator der renser luften for lugt- og fedtpartikler og holder køkkenet rent.

 • Display med mulighed for flere sprog: Vil du hellere have teksten i ovnen på engelsk, tysk eller fransk? Dette er muligt med valg af ovnsprog. F.eks. i sommerhuse der bliver lejet ud.

 • SoftMotion™: Glidningsløs og lydløs håndtering af ovnlågen. Sikre at ovnlågen ikke smækker i.

 • Automatiske vægtprogrammer: På bestemte typer madvarer, kan du indtaste madvarens vægt. Når ovnen kender vægten, udregnes tilberedningstiden automatisk. Så bliver maden tilberedt i præcis den tid, der er behov for.

 • IsoFront Top® kold ovnlåge: Ved hjælp af den aktive dørventilation og IsoFront Top med flere lag glas, opvarmes ovnlågens yderside malsimalt til 20°C over stuetemperaturen. Dermed er sikkerheden i top.

 • ThermiC°Air varmluftssystem: Ekstra godt varmluftssystem. Den varme luft bliver jævnt fordelt i hele ovnrummet. Maden bliver tilberedt ensartet med den ønskede temperatur, uanset hvor maden placeres i ovnen. Temperaturen kan sænkes med 20% og det sparer både tid og energi.

 • Indbygget kogebog: Vore mest avancerede ovne har indbygget mellem 20-90 opskrifter afhængig af model. Ved hjælp af displayet vælger man hvad der skal bages eller steges – så viser displayet et færdigt program med tilberedningstid, temperatur, passende ovnfunktion, samt hvor i ovnen maden skal placeres.

 • Hurtig opvarmningsfunktion: Skal det gå stærkt? Så aktivere denne boosterfunktion, og ovnen vil være varm på rekord tid!

 • Multifunktionsovn med ægte varmluft: Varmluftsovn med mange funktioner. Du får ensartet temperatur og de bedste resultater, selv med flere plader i ovnen. Multifunktionsovnen har også over-/undervarme der er perfekt til bagning, lavtemperaturstegning til at tilberede møre og saftige stege, intervalgrill til gratinering og grill funktion så flæskestegen får sprøde svær.

 • 20 favoritprogrammer: Lav og gem dine favoritprogrammer og ynglingsindstillinger. Du har mulighed for, at lave op til 20 programmer som gemmes i ovnens hukommelse, og er altid klar til brug takket være den direkte knap på betjeningspanelet.

 • Touch betjening: Let rengøring og nem betjening er nøgleordet bag touch betjening. Touch betjeningen kræver kun et let tryk på den ønskede funktion.

 • Madlavningstermometer med autosluk og resttid: Avanceret men særdeles brugervenligt stegetermometer til alsidigt brug når du bager og steger. Stegetermometeret slukker automatisk for ovnen når kernetemperaturen er nået, og viser den forventede resttid i displayet.

 • Børnesikring af betjeningspanel: Fokus på sikkerhed og tryghed. Ovnen låses således den ikke kan tændes, eller den valgte ovnfunktion ikke kan ændres.

 • 3 pyrolyse programmer: Denne ovn er udstyret med hele 3 pyrolyse renseprogrammer så du har rig mulighed for, at rense ovnen med det rette program, afhængig af tilsmudsningsgraden af ovnen. De tre programmer kalder vi hhv. kort, lang og intensiv.

 • Børnesikring af ovnlågen: Ovnlågen kan låses, så små pilfingre ikke kan komme til skade i det varme ovnrum. Slå børnesikringen til og ovnen låser. Når ovnlågen skal åbnes, trykker du børnesikringen ind med den ene hånd, samtidig med at du åbner lågen med den anden hånd.