Billigst på PriceRunner

Gram Kompaktovn

Tilgængelighed: På lager
SKU
IOD 20674-94 X
Kombi dampovn iEasyOff Steel med ovnrum på 77 liter, stegetermometer og børnesikring i energiklasse A+.
8.399,00 kr

Ekstra stort ovnrum

Et ekstra stort ovnrum på 77 liter giver dig rigelig kapacitet til at tilberede mad til hele familien. Du får desuden ekstra store bageplader og helt op til 6 tilberedningsniveauer.

GRAM BakingPro System

BakingPro System er et helt nyt ovn design, som giver dig mange fordele som præcis varmefordeling, stabil temperatur, lynhurtig opvarmning, større bageplader, flere bageniveauer og ikke mindst et ekstra stort ovnrum. 

Nem betjening med TouchControl

Med TouchControl er ovnen både elegant og nem at vedligeholde og betjene. De mange ovnfunktioner vælges med enkle fingertryk, og i displayet kan du se, hvilke indstillinger, du har valgt, og hvornår maden er klar.  

Stegetermometer

Med stegetermometer har GRAM gjort det endnu nemmere for dig at tilberede en god steg, så den bliver præcis, som du ønsker det. Stegetermometeret slukker for ovnen, når stegen har den kernetemperatur, du har valgt.

Teleskopudtræk

Stabile teleskopudtræk giver ekstra komfort og sikkerhed under tilberedningen. Udtrækkene er flytbare, og du undgår at pladerne tipper, når du trækker dem ud.

Automatikprogrammer

Vælg et automatikprogram og gør madlavningen ekstra nem. Angiv fødevaretype, hvorefter ovnen selv beregner både programforløb og tid. 

Tilberedning med damp

Med damp får du alle muligheder for at tilberede et sundt måltid. Uanset om det gælder tilberedning af grøntsager, kød eller fisk, bevarer du saft, kraft, vitaminer og smag. Ved kombinationen af damp og alm. ovnvarme, bliver brødet lækkert sprødt på overfladen og  let og luftigt indeni.

Børnesikring

Der er naturligvis børnesikring på alle ovne, så lågen ikke kan åbnes utilsigtet. Det er især en fordel, hvis ovnen placeres under bordpladen. Børnesikringen kan kobles fra, hvis du ikke har brug for den.

 

  • Produktmål HxBxD mm595x595x575
  • Indbygningsmål i mm HxBxD (min)595x560x560

 

Specifikationer
Producent Gram
Type Kombidampovn
Energiklasse A+
Ovnrum (ltr.) 77L
Rensesystem Steam Clean funktion
Dimensioner (HxBxD) 595x595x575mm
Indbygningsmål (HxBxD) 595x560x560mm
Farve Rustfri stål
4 års garanti Ja
EAN nummer 5709708230379
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Datablad (320.82 kB)
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!