Billigst på PriceRunner

Gram Indbygningsovn

Tilgængelighed: På lager
SKU
IO 14610-90
Gram indbygningsovn i energiklasse A med et stort ovnrum på 77 liter.
2.899,00 kr

Lavt energiforbrug

Med en en ovn i energiklasse A får du et lavt energiforbrug. Det er både godt for miljøet, og du sparer penge på elregningen. 

GRAM BakingPro System

BakingPro System er et helt nyt ovn design, som giver dig mange fordele som præcis varmefordeling, stabil temperatur, lynhurtig opvarmning, større bageplader, flere bageniveauer og ikke mindst et ekstra stort ovnrum. 

Ekstra stort ovnrum

Et ekstra stort ovnrum på 77 liter giver dig rigelig kapacitet til at tilberede mad til hele familien. Du får desuden ekstra store bageplader og helt op til 6 tilberedningsniveauer.

Lynopvarmning

Med et lynopvarmningsprogram opnås den ønskede temperatur på kortest mulig tid. Ovntemperaturen når f.eks. op på 180 °C på bare 4 minutter. Så du får en ovn, som er klar til brug hurtigere end nogensinde før.

Optøningsfunktion

Skulle du have glemt at tage de frosne madvarer ud af fryseren, kan du med fordel benytte ovnens optøningsfunktion, som er mere nænsom end optøning i f.eks. mikroovn. Den mest energirigtige optøning vil dog altid være at tage maden ud af fryseren dagen før og lade den tø op i køleskabet.

Ægte varmluft

Med ægte varmluft opnås en perfekt varmefordelingen, som giver dig mulighed for at tilberede flere ting på en gang. Du kan f.eks også bage kager i flere lag og stadig opnå et godt resultat.

Specifikationer
Producent Gram
Type Indbygning
Energiklasse A
Ovnrum (ltr.) 77
Rensesystem Steam Clean funktion
Dimensioner (HxBxD) 595x595x570mm
Indbygningsmål (HxBxD) 595x560x560mm
Farve Sort
4 års garanti Ja
EAN nummer 5709708230171
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Datablad (301.41 kB)
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!