Billigst på PriceRunner

Gram Indbygningsovn

Tilgængelighed: På lager
SKU
IO 11630-91
Gram indbygningsovn i energiklasse A samt et ovnrum på 65 liter
2.999,00 kr

Lavt energiforbrug

Med en en ovn i energiklasse A får du et lavt energiforbrug. Det er både godt for miljøet, og du sparer penge på elregningen. 

Optøningsfunktion

Skulle du have glemt at tage de frosne madvarer ud af fryseren, kan du med fordel benytte ovnens optøningsfunktion, som er mere nænsom end optøning i f.eks. mikroovn. Den mest energirigtige optøning vil dog altid være at tage maden ud af fryseren dagen før og lade den tø op i køleskabet.

Ægte varmluft

Med ægte varmluft opnås en perfekt varmefordelingen, som giver dig mulighed for at tilberede flere ting på en gang. Du kan f.eks også bage kager i flere lag og stadig opnå et godt resultat.

TouchTimer

TouchTimer med display giver dig mulighed for at programmere ovnen til at tænde/slukke på et bestemt tidspunkt. I displayet kan du nemt holde øje med den resterende tilberedningstid. Desuden kan du bruge timeren som almindeligt minutur.

Børnesikring

Der er naturligvis børnesikring på alle ovne, så lågen ikke kan åbnes utilsigtet. Det er især en fordel, hvis ovnen placeres under bordpladen. Børnesikringen kan kobles fra, hvis du ikke har brug for den.

Nem rengøring

Rengøringen af ovnen er en smal sag. Der er fuldt glas i inderdøren. Det giver et flot indtryk og gør det let at rengøre glasset. Desuden kan glasset i ovnlågen nemt skilles ad og tages ud.

Specifikationer
Producent Gram
Type Indbygning
Energiklasse A
Ovnrum (ltr.) 65
Rensesystem Steam Clean funktion
Dimensioner (HxBxD) 595x595x575mm
Indbygningsmål (HxBxD) 595x560x560mm
Farve Hvid
4 års garanti Ja
EAN nummer 5709708227423
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Datablad (623.10 kB)
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!