Billigst på PriceRunner

Siemens vaske/tør maskine

Tilgængelighed: På lager
SKU
WD4HU542DN
Vejledende pris 17.799,00kr
9.489,00 kr

 

 

Siemens Vaske-Tørremaskine med Smarte Funktioner

smartFinish - Udglatter og fjerner krøller

Vores særlige smartFinish-program benytter skånsom damp til at udglatte dit tøj og fjerne krøller, så tøjet bliver både nemmere og hurtigere at stryge. Betragt dette smarte program som din hjælpende hånd i en travl hverdag.

Tidsbesparende muligheder

Sæt skub under vasketøjet med Siemens vaske-tørremaskine. Vælg mellem forskellige tidsbesparende indstillinger, herunder varioSpeed, myTime, super15'-programmet og Wash & Dry 60, for at få dit vasketøj klar på rekordtid.

Betjen den med din smartphone

Med appen Home Connect kan du betjene din vaske-tørremaskine, uanset hvor du er. Siemens Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer giver dig mulighed for at styre dine apparater direkte fra din smartphone eller via stemmekontrol.

Voice Control - Styr den med din stemme

Takket være et partnerskab med Amazon Alexa kan du også styre din vaske-tørremaskine med din stemme. Kontroller din maskine med lethed ved at bruge Voice Control-funktionen.

Skånsom behandling af outdoor-tøj

Siemens vaske-tørremaskine er ideel til at behandle dit outdoor-tøj skånsomt og sikkert. Det specielle outdoor-program opretholder en konstant lav temperatur under hele tørreprocessen og overvåger fugtniveauet for at beskytte dit tøj. Du kan også tilføje imprægneringsvæske til vasken for ekstra pleje.

DrumClean - Holder tronlem ren

Maintain the cleanliness of the drum with drumClean feature, ensuring optimal washing performance.

aquaStop - Sikkerhed mod vandskader

aquaStop-sikkerhedssystemet beskytter din vaske-tørremaskine mod vandskader som overløb eller lækager, så du kan bruge den med tryghed.

Energieffektivitet og iQdrive-motor

Siemens vaske-tørremaskine har en energiklasse fra A til G, og den har en iQdrive-motor med 10 års garanti, der er effektiv, robust og lydsvag, hvilket giver dig ekstra smart vask.

Specifikationer

  • Product series: iQ700
  • Installation: Fritstående
  • Betjeningstype: Elektronisk
  • Display- og betjeningstype: LCD, Taster

Siemens vaske-tørremaskine med smarte funktioner gør dit tøjvask til en leg. Med praktiske indstillinger, smart teknologi og energieffektivitet er den en pålidelig partner i dit hjem.

Specifikationer
Producent Siemens
Type Vask/tør
Energiklasse new_D
Dimensioner (HxBxD) 848 x 598 x 622 mm
Centrifugering (omdr.) 1400
Lydniveau 40dB
Farve Hvid
EAN nummer 4242003917305
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account