Billigst på PriceRunner

Siemens Indbygningsovn

Tilgængelighed: På lager
SKU
HB278ACS0S
iQ500 indbygningsovn i rustfrit stål
6.499,00 kr

RoastingSensor måler kernetemperaturen i kødet

Stegetermometeret roastingSensor måler kernetemperaturen i kødet. Det giver perfekte resultater til alle madretter, brød eller kager. Meget anvendeligt til f.eks. rosa stegt oksefilet eller helstegt kylling. RoastingSensor kan kombineres med mikrobølger, fullSteam og pulseSteam.

Med 3D varmluft Plus kan du lave mad på tre niveauer samtidigt

Bag boller, kager eller pizza, på et, to eller tre niveauer samtidig. Den innovative varmedistribution i ovnen gør, at det altid bliver et perfekt resultat.

Med Lynopvarmnig og coolStart går det hurtigt

Med lynopvarmning opnås den ønskede temperatur hurtigere - op til 175° C på kun 5 minutter, uden at forbruge mere energi. Ventetiden til ovnen er klar til brug er reduceret til et minimum. Med coolStart er det ikke nødvendigt at forvarme ovnen til frosne færdigretter. Denne funktion sætter hastigheden op på tilberedningen af frosne færdigvarer - forvarmning er ikke nødvendig. Det sparer tid og energi.

Nem rengøring af ovnrummet med activeClean® pyrolytisk selvrens

Med aktiveClean®-funktionen renser ovnen sig selv. Fjern blot løse rester, så klarer ovnen resten. Tænd ovnen og vælg programmet aktiveClean® pyrolytisk selvrens. Efter to timer er alle aflejringer fra bagning, stegning og grillning forvandlet til aske ved en meget høj temperatur. Tør efter med en fugtig klud, og ovnen er som ny igen.

30 automatiske programmer

For at sikre de bedste resultater er der indbygget en kogebog i ovnen. cookControl30 tilbyder op til 30 automatiske programmer, så du altid kan opnå en perfekt tilberedning. Vælg det ønskede program og indtast madens vægt - alt andet sker automatisk.

Sabbath mode til langtidstilberedning, uden at betjene ovnen

Med denne indstilling opretholder ovnen en temperatur på mellem 85° C og 140° C i op til 74 timer, praktisk hvis meget store stykker kød skal langtidsstege.

Specifikationer
Producent Siemens
Type Indbygning
Energiklasse A
Ovnrum (ltr.) 71
Rensesystem Pyrolyse
Dimensioner (HxBxD) 595x594x548mm
Farve Stål/Sort
4 års garanti Ja
EAN nummer 4242003885512
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Datablad (238.00 kB)
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!