Billigst på PriceRunner

ScanPan Gryde

Tilgængelighed: På lager
SKU
Impact 3,2 liter 20 cm

3,2 liters gryde 20 cm

399,00 kr

Impact gryden er fremstillet i rustfrit stål. Den kraftige bund kan bruges på alle varmekilder. Gryden er nem at rengøre, tåler maskinvask og varme op til 260°C.
Grebene på SCANPAN IMPACT er fremstillet af støbt rustfrit stål og er fastgjort med indvendige rustfri stålnitter, der giver en permanent vedhæftning på gryden. Grebene er konstrueret til at holde sig kølige i længere tid. Kanten på Impact produkter er konstrueret så smart, at du kan hælde fra enhver vinkel uden at dryppe, og de indvendige målangivelser gør det hurtigere at afmåle mængder og nemmere at bruge kogegrejet. Lågene af hærdet glas gør madlavning mere praktisk, da du kan se maden, mens den tilberedes, uden at løfte låget.

På baggrund af mange års erfaring har designere i Danmark udviklet Impact-produktprogrammet med alle de karakteristika, du forventer af SCANPAN®.

SCANPAN Impact er en tilpasset serie, der ikke slækker på SCANPANs kerneegenskaber: høj kvalitet, funktionelt design og høj ydelse.
SCANPAN Impact kan genkendes på sin stilfulde to-tonede finish og det suveræne glaslåg. Navnet refererer til den pressestøbte (impact bonded) bund. Bundens stilfulde design er bevis på, at SCANPAN® fortsat flytter grænser for at sikre, at SCANPAN® kogegrej ser elegant ud og giver dig værdi for pengene. Velegnet til induktion.

Vægt: 1,7 kg

Specifikationer
Farve Stål
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account