Billigst på PriceRunner

Bosch Opvaskemaskine

Tilgængelighed: På lager
SKU
SMU6ZCW01S
En opvaskemaskine med PerfectDry for optimale tørreresultater og praktiske løsninger til at gøre plads til alle slags opvask.
6.599,00 kr

Home Connect - betjen opvaskemaskinen, uanset hvor du er

Med den brugervenlige Home Connect app kan du betjene opvaskemaskinen, uanset hvor du er. Med Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer fra Bosch, kan du tage det næste skridt ind i fremtiden og opdage en verden fyldt med spændende muligheder. Betjen hvidevarerne direkte fra mobilen. Synergien mellem Wi-Fi-aktiverede produkter, intelligent software og en intuitiv app tilbyder en bred vifte af muligheder. Nogle letter arbejdsbyrden og nogle åbner helt nye muligheder, men de gør alle hverdagen mere effektiv og mere behagelig end før. Og du kan bruge mere tid på de ting, du har mere lyst til.

Triple Rackmatic

Med Triple Rackmatic-systemet kan højden på overkurven nemt justeret med op til 5 cm. Du kan også justere den, når overkurven er fuldt lastet. Det betyder endnu flere justeringsmuligheder og dermed maksimal fleksibilitet.

Silence-program

Med Silence-programmet kan du bruge din opvaskemaskine uden unødvendig støj. Når programmet aktiveres, bliver opvaskemaskinens lydniveau reduceret til det lavest mulige. Dette opnås med et særligt tilpasset Eco 50 °C program, reduceret spuletryk og en længere opvasketid.

Easy start

Easy Start-funktionen i Home Connect anbefaler det rigtige program for din opvask. Du skal blot angive tallerken- og bestiktypen, mængden samt hvor snavset, det er. Du slipper for selv at finde det bedst egnede opvaskeprogram.

Flexkurve - fleksibel og praktisk løsning til let isætning

Flexkurvene giver dig meget frihed, når du skal fylde og tømme opvaskemaskinen. Uanset om der er tallerkener, gryder, kopper eller vinglas. I opvaskemaskiner med flexkurve finder hver tallerken hurtigt sin plads.

Silence Plus - meget stille opvask kun 42dB

Med Silence Plus kan du bruge din opvaskemaskine uden unødvendig støj. Når programmet aktiveres, bliver opvaskemaskinens lydniveau reduceret til det lavest mulige.

VarioDrawer-topkurv - ekstra plads til bestik og andet småt køkkengrej

Af og til kan det knibe med plads til det hele. Den udtrækkelige VarioDrawer-topkurv giver et tredje niveau og det gør opvaskemaskinen endnu mere fleksibel. Topkurven er perfekt til bestik og andet småt køkkengrej, f.eks. piskeris og grydeskeer. Der er også plads til espressokopper. Det bliver nemmere at fylde maskinen, og pladsen udnyttes optimalt. VarioDrawer erstatter bestikkurven i underkurven, og i stedet skabes der plads til 14 kuverter i en 60 cm bred opvaskemaskine og 10 kuverter i en 45 cm bred opvaskemaskine

Specifikationer
Producent Bosch
Type Underbyg
Energiklasse new_C
Dimensioner (HxBxD) 81,5-87,5 cm
Lydniveau 42 dB
Kurverter 14
Farve Hvid
4 års garanti Ja
EAN nummer 4242005221462
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Datablad (403.46 kB)