Det nye navn for hvidevarerforretningen Hvidt & Frit i Roskilde

0 varer

Flere visninger

ScanPan Fusion 5 chefpande 32 cm

Varenummer: ScanPan Fusion 5 chefpande med stål låg - 32 cm

Hurtigt overblik

32 cm
5 lag af aluminium og stål
5 års GARANTI
Varenr.: 74113200

Lagerstatus: På lager

Onlinepris:
599,00 DKK

Specifikationer

Hemmeligheden bag Fusion 5 ligger i konstruktionen...

En Fusion 5 chefpande kan det samme som en sauterpande. Eneste forskel er at chefpanden har to korte håndtag, hvilket gør den velegnet som serveringspande. De høje sider gør at din mad er nemmere at omrøre, tilsætte fond og langtids-simre. Fusion 5 produkter er lavet i højglanspoleret rustfrit stål. Rustfrit stål er let at rengøre, og det er derfor nemt at holde pænt i mange år.

SCANPAN Fusion 5 serien er med sin konstruktion af 5 lag med aluminium og stål, designet til optimal varmeisolering og varmefordeling. Og du sparer energi og tid i køkkenet.

Fusion 5 er en smukt designet stålserie, der genkendes på det funklende spejlklare ydre. Serien har ikke blot en aluminiumkerne i bunden, men også op af siderne for at maksimere varmeudnyttelsen.For dig betyder det at tilberedningstiden reduceres til et minimum. Fusion 5 byder endvidere på et innovativt stål håndtag, der forbliver kølig i længere tid - foruden en række andre designmæssige finesser, som sørger for, at æstetik og praktisk brug går op i en højere enhed. SCANPAN Fusion 5 kollektionen er velegnet til alle varmekilder, herunder induktion. Hele serien er ovnfast optil 260°C.
På Fusion 5-serien ydes der 5 års GARANTI!

Kan anvendes til:

  Traditionel komfur       Keramisk       Spiral komfur       Gas       Halogen

 Ovnfast                       Induktion       Tåler opvaskemaskine

Vægt: 2,50 kg