SOLIS Vac Prestige
Vidste du, at du kan holde maden frisk i op til 8 gange længere tid ved at vakuumpakke den? Som et resultat vil du ikke kun reducere madspild, men samtidig spare penge.
Solis Vac Prestige er fuldt udstyret, og automatiseret vakuumforsegler giver mange fordele til professionelt at konservere og endda tilberede mad som en professionel. Med et integreret rum og en folieskærer er den den perfekte alt-i-én-løsning til vakuumpakning af mad derhjemme. Solis Vac Prestige tilbyder 2 driftstilstande til tør og fugtig mad og har en Pulse Vacuum-funktion, hvilket gør den velegnet selv til støvsugning af trykfølsomme fødevarer.
Du kan dog ikke kun konservere mad: Mariner kød, fisk og grøntsager i vakuum ved at vælge marineringsfunktionen. Dette er den mest effektive måde at sikre, at din bøf er gennemblødt godt, og det fremskynder marineringsprocessen betydeligt. De vakuumforseglede poser er også velegnede til sous-vide-madlavning.