Billigst på PriceRunner

NomadiQ Gas Grill

Tilgængelighed: På lager
SKU
NOMADIQ TO Gas Grill
Klar til brug på under 1 minut! NomadiQ gasgrillen er klar til brug på under 1 minut. Drej foden, lås den op, fold den ud og sæt den til... så er du klar til at grille.
1.995,00 kr

Verdens smarteste, letvægtsgasgrill

nomadiQ gasgrillen er smart, elegant og praktisk og kan derfor bruges overalt, så tag pølserne med på campingpladsen, parken, stranden eller altanen. nomadiQ er let, transportabel og kompakt – men stadig stor nok til hele den store familie. 

Den svare til omkring 2 engangsgrille 

Mere end bare en grill

nomadiQ er unik sammenlignet med andre transportable grill. Udover at kunne grille på den, kan du nemlig også tilberede andre retter på den. Det innovative, foldbare design har to tilberedningsoverflader, hvor temperaturen kan justeres individuelt. Du kan for eksempel grille dit kød på den ene side og tilberede grøntsager eller koge pasta på den anden.

Kompakt og let

nomadiQ gasgrillen er let at transportere og opbevare. Pga. det unikke, foldbare design er grillen meget kompakt, og da den er lavet af højkvalitets aluminium er den utrolig let. Grillen vejer kun 5,6 kg! nomadiQ er udstyret med et ergonomisk håndtag og kommer med en skulderstrop, der gør den let at tage med overalt. I bilen, campingvognen eller endda på cyklen.

 

læs mere om NomadiQ på Witt.zone

Specifikationer
Type Transportabel gasgrill
Dimensioner (HxBxD) Sammenfoldet - 36cm x Bredde: 41cm x 13cm
Indbygningsmål (HxBxD) Åben - 19cm x 41cm x 65cm
Farve Sort
EAN nummer 8719326296005
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!