Billigst på PriceRunner

Gram Vinkøleskab

Tilgængelighed: På lager
SKU
VS 52083 90B

Gram vinkøleskab til underbygning med kapacitet til 20 flasker. Flot indvendig LED belysning, alarm ved for høj temperatur og 5 træhylder.

4.099,00 kr

Elegante opbevaringshylder

De elegante hylder i naturtræ giver både vinskabet et elegant og sikrer den beste opbevaring af din vin, da en træhylde også dæmper evt. vibrationer.

Flot indvendig belysning

Den indvendige LED belysning gør det nemt for dig at finde den rigtige flaske vin til middagen. Lyset afgiver mindre varme end traditionelle lyskilder, så du kan vælge at have det tændt og dermed få skabet til at fremstå endnu mere elegant.

UV beskyttelse i glasdøren

Glasdøren er beskyttet mod UV stråler og sikrer dermed, at der ikke kommer sol- og dagslys ind i skabet, som kan ændre vinens smag. Den indvendige LED belysning har ikke nogen negativ indflydelse på temperaturen i skabet.

Optimal humidity giver optimal opbevaring

Med Optimal humidity kan du være sikker på, at vinen opbevares ved den korrekte fugtighed og dermed har haft de bedste betingelser inden serveringen.

Ren luft til din vin

Opbevarer du vine med korkprop er det vigtigt, at der ikke kan trænge dårlig lugt gennem proppen. Et aktivt kulfilter renser luften i vinskabet og beskytter dermed vinen effektivt.

Vibrationsdæmpet kompressor

Takket være den vibrationsdæmpede kompressor undgår du hvirvlende bundfald, og din opbevares under de bedste forhold.

Lavt lydniveau

Vinkøleskabet har et meget lavt lydniveau, hvilket især er en fordel, når vinskabet er placeret i f.eks. køkkenalrum eller opholdsrum.  

Advarsel om for høj temperatur

En alarm advarer dig, hvis temperaturen i skabet bliver for høj. Det giver dig mulighed for at reagere, inden din vin tager skade.

Åben dør alarm

Med dør alarm bliver du hurtigt opmærksom på, hvis døren til dit vinskab ikke er lukket rigtigt. Dermed undgår du, at temperaturen i skabet bliver ustabil eller for høj. 

Elektronisk temperaturkontrol

Ved flere temperaturzoner har du mulighed for at opbevare flere typer vin ved den rigtige temperatur. F.eks. rødvin i én zone og hvidvin i en anden zone. Elektronisk temperaturkontrol sikrer dig en stabil opbevaringstemperatur til din vin.

Specifikationer
Producent Gram
Type Vinkøleskab
Energiklasse G
Dimensioner (HxBxD) 82 x 29,5 x 57,5 cm
Kapacitet 57L
Lydniveau 40dB
Farve Sort
EAN nummer 5709708231178
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Datablad (203.65 kB)
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!