Billigst på PriceRunner

Gram Køle-/fryseskab

Tilgængelighed: På lager
SKU
KF 471852 X/1
Gram EasyOff Steel køle fryseskab med energivenlig LED belysning.
4.699,00 kr

Gram Køle-/fryseskabet KF 471852 X/1 har disse fordele og funktioner

DesignClassic 4000
Produktmål i HxBxD mm1800x540x610
Indbygningsmål i HxBxD mm1900x540x610
EnergiklasseA+

EasyOff Steel

EasyOff Steel er en overfladebehandling, som gør det ekstra nemt for dig at holde ståloverfladen ren og pæn og fjerne uønskede fingeraftryk.

SafetyGlass

Alle glashylder er i SafetyGlass. Det betyder, at de ikke kun er meget holdbare, men også brudsikre. Skulle du være så uheldig at tabe en hylde på gulvet, f.eks. i forbindelse med rengøring og den alligevel går i stykker, splintres den ikke i skarpe stykker.

Energivenlig LED belysning

Den energivenlige LED belysning er både miljøvenlig og giver dig et godt og hurtigt overblik over fødevarerne.

DualCooling

Teknikken bag DualCooling sikrer en god luftcirkulation i køl. Det betyder, at dine fødevarer kan holde sig friske i længere tid. Du undgår desuden at fødevarer i frys afgiver lugt til fødevarer i køl og omvendt.   

Vendbar dør

Dørene på GRAM køle og fryseskabe kan monteres både i højre og venstre side af skabet. Dermed er det nemt at placere skabet i køkkenet. Det er desuden praktisk, hvis du ønsker at lave en side-by-side løsning med køl og frys.

Rummelige grøntsagsskuffer

I de rummelige grøntsagsskuffer får du nemt plads til både friske frugter og grøntsager. Skufferne har desuden et praktisk håndtag, som er integreret i skuffen. Det gør skuffen nem at håndtere og praktisk at renholde.

Overskuelighed

Frysefag og fryseskuffer har transparente fronter, som gør det nemt at se, hvad fryseren gemmer på. Et udtræksstop forhindrer, at skufferne tipper, når du trækker dem helt ud.

Specifikationer
Energiklasse F
Farve Rustfri stål
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Datablad (156.42 kB)
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!