Billigst på PriceRunner

Gram Integrerbart køleskab

Tilgængelighed: På lager
SKU
KSI 401754/1

Gram integrerbart køleskab.
Energivenlig dobbelt LED sidebelysning, vinhylde og grøntsagsskuffe med teleskopudtræk. Køkkenlåge monteres med glidebeslag.

5.999,00 kr
DesignClassic 4000
Produktmål i mm HxBxD1770x540x545
Indbygningsmål i mm HxBxD (min)1780x560x550

SafetyGlass

Alle glashylder er i SafetyGlass. Det betyder, at de ikke kun er meget holdbare, men også brudsikre. Skulle du være så uheldig at tabe en hylde på gulvet, f.eks. i forbindelse med rengøring og den alligevel går i stykker, splintres den ikke i skarpe stykker.

Energivenlig LED belysning

Den energivenlige LED belysning er både miljøvenlig og giver dig et godt og hurtigt overblik over fødevarerne.

Full NoFrost

Full NoFrost er et ventileret kølesystem, som giver dig en ensartet temperatur i skabet, så du frit kan vælge, hvor fødevarerne skal placeres. Desuden slipper du for kondens og is på bagvæggen.

Åben dør alarm

Med åben dør alarm bliver du hurtigt opmærksom på, hvis døren til dit køleskab ikke er lukket rigtigt. Dermed undgår du, at kulden slipper ud, og at temperaturen i skabet bliver for høj med et højere energiforbrug til følge.

Advarsel om for høj temperatur

En alarm advarer dig, hvis temperaturen i skabet bliver for høj. Det giver dig mulighed for at reagere, inden dine fødevarer tager skade.

TouchControl

Den elegante TouchControl betjening gør det nemt at betjene skabet, og du kan se både den indstillede og den aktuelle temperatur. Desuden fortæller visuelle og akustiske alarmer dig, hvis f.eks. Temperaturen i skabet ændrer sig, eller hvis døren ikke er lukket.

SuperCool

Med SuperCool funktionen kan du hurtigt nedkøle hele køleskabet. Det er især en fordel, hvis større mængder fødevarer skal nedkøles på en gang.

EcoFunction

Med EcoFunction kan du indstille temperaturen i skabet til en lavere temperatur end den optimale, som er + 5 °C i køl og -18 °C i frys. Hvis skabet ikke benyttes i en periode, reguleres temperaturen automatisk tilbage til den anbefalede for herefter at køre mest energirigtigt og økonomisk.

Vinhylde

Store og små flasker ligger sikkert på den praktiske vinhylde, som desuden udnytter pladsen under glashylden. Vinhylden kan placeres i skabet, hvor det passer bedst.

Vendbar dør

Dørene på GRAM køle og fryseskabe kan monteres både i højre og venstre side af skabet. Dermed er det nemt at placere skabet i køkkenet. Det er desuden praktisk, hvis du ønsker at lave en side-by-side løsning med køl og frys.

Rummelige grøntsagsskuffer

I de rummelige grøntsagsskuffer får du nemt plads til både friske frugter og grøntsager. Skufferne har desuden et praktisk håndtag, som er integreret i skuffen. Det gør skuffen nem at håndtere og praktisk at renholde.

Specifikationer
Producent Gram
Type Integrerbart
Energiklasse new_E
Nettoliter køl 194 L
Dimensioner (HxBxD) 177 x 54 x 54,5 cm
Lydniveau 39dB
Farve Stål
4 års garanti Ja
EAN nummer 5709708231802
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Datablad (220.46 kB)
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!