Billigst på PriceRunner

Electrolux Vaske-/tørremaskine

Tilgængelighed: På lager
SKU
EW7W5247A2
Kvalitets vaske-/tørremaskine med kapacitet op til 7 kg. vask og 4 kg. tør. Maskinens DualCare system sikrer både, at tøjet vaskes ved optimal temperatur, med skånsomme tromlebevægelser og kan indstilles til at vaske og tørre i én og samme proces.
4.995,00 kr

Tøj genopfrisket med SteamCare

SteamCare programmet frisker tøjet med damp, reducerer folder og minimerer strygning. Så tøjet holder form og tekstur længere. Og endnu bedre, FreshScent systemet kombinerer duft med skånsom damp for at genopfriske stoffet.

Perfekt til dagligdagen

Til dagligdagens små fyldninger kan NonStop 60 min. programmet, der vasker og tørrer 1 kg. tøj, anbefales. Vaskemaskinen har desuden damp og både vask og tør er Woolmark Blue certificeret, så maskinen både er i stand til at genopfriske tøj samt vaske og tørre sarte tekstiler som eksempelvis uld.

DualCare System - de ideelle indstillinger til dit tøj

DualCare System justerer automatisk programmerne til stoftype og fyldningens vægt. Så tøjet plejes ved optimal temperatur og tromlebevægelse. Vasker og tørrer i én proces. Så tøjet holder udseende, fornemmelse og kvalitet.

Dit tøj, vasket og tørret på en gang

PerfectCare 700 vaske-tørremaskinen rengør dit tøj i ét tørt-til-tørt-program. DualCare registrerer stoftype og fyldningens vægt og justerer temperatur og tromlebevægelse. Dette sikrer, at tøjet ser ud som nyt og føles bedre længere.

Flere fordele

• Vores SensiCare System justerer tiden for hvert program efter fyldningens størrelse.

• NonStop 60-minutters programmet vasker og tørrer små fyldninger på kun én time for et yderst hurtigt og effektivt program. 

• Vælg et enkelt, tørt-til-tørt program for at rengøre alt i én strømlinet proces

Specifikationer
Producent Electrolux
Type Vaske-/tørremaskine
Energiklasse new_C
Dimensioner (HxBxD) 85x60x57.2cm
Kapacitet 7 kg. vask / 4 kg. tør.
Vaskeevne A
Centrifugering (omdr.) 1400
Restfugtighed (%) 52
Lydniveau 76dB
Farve Hvid
4 års garanti Ja
EAN nummer 7332543606719
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Datablad (390.69 kB)