Billigst på PriceRunner

Electrolux Vaske-tørremaskine

Tilgængelighed: På lager
SKU
EW7F5247A4
Opdag vores avancerede SensiCare vask/tørre, der holder dit tøj som nyt længere med SteamCare-dampprogram, Woolmark-godkendt uldprogram og en holdbar EcoInverter-motor.
8.699,00 kr

SensiCare-systemet forhindrer overdreven vask og holder dit tøj som nyt i længere tid

 

SensiCare-systemet er en fantastisk funktion i vores kombinerede vaskemaskine og tørretumbler, som hjælper med at holde dit tøj som nyt i længere tid. Systemet vejer hver påfyldning og justerer programmets længde automatisk, hvilket forhindrer overdreven vask af tøjet.

SteamCare-dampprogrammet rengør og mindsker

 

krøller SteamCare-dampprogrammet er en anden funktion, som vil forbedre dit tøjs udseende og holdbarhed. Programmet bruger damp til at rengøre dit tøj og minimere krøller. FreshScent-systemet frisker dit tøj op med en blid duft.

 

Woolmark

Uldprogrammet er godkendt af Woolmark og er skånsomt mod tøjet Vores vaskemaskine/tørretumbler har også et uldprogram, som er godkendt af Woolmark. Programmet er designet til at tage sig af dit sarte tøj, så det bliver behandlet ekstremt forsigtigt.

 

EcoInverter

EcoInverter-motoren er holdbar og lydsvag Endelig har vores kombinerede vaskemaskine og tørretumbler en holdbar og lydsvag EcoInverter-motor. Motoren er mere holdbar og støjsvag end en traditionel motor og vil derfor give dig en mere behagelig og stillegående vaskemaskine/tørretumbler-oplevelse.

Specifikationer
Producent Electrolux
Type Vaske-tørremaskine
Energiklasse new_E
Dimensioner (HxBxD) 819 x 596 x 540 mm
Lydniveau 70dB
Farve Hvid
4 års garanti Ja
EAN nummer 7332543766222
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!