Billigst på PriceRunner

Bosch Opvaskemaskine

Tilgængelighed: På lager
SKU
SMU6ZCS01S
Serie 6 opvaskemaskine til underbygning, 60 cm, rustfrit stål
7.199,00 kr

Triple Rackmatic

Med Triple Rackmatic-systemet kan højden på overkurven nemt justeret med op til 5 cm. Du kan også justere den, når overkurven er fuldt lastet. Det betyder endnu flere justeringsmuligheder og dermed maksimal fleksibilitet.

Home Connect - betjen din opvaskemaskine, uanser hvor du er

Synergien mellem Wi-Fi-aktiverede produkter, intelligent software og en intuitiv app tilbyder en bred vifte af muligheder. Nogle letter arbejdsbyrden og nogle åbner helt nye muligheder, men de gør alle hverdagen mere effektiv og mere behagelig end før. Og du kan bruge mere tid på de ting, du har mere lyst til.

Flex kurve - fleksibel og stabil fyldning af service

Klar til at tage opvasken, de nye kurve tilbyder en masse fleksibilitet og brugervenlighed, når du fylder og tømmer opvaskemaskinen. Uanset om det er tallerkener, gryder, kopper eller vinglas - i Siemens opvaskemaskiner med flex kurve, finder hver tallerken hurtigt sin plads.

VarioDrawer-topkurv

Af og til kan det knibe med plads til det hele. Den udtrækkelige VarioDrawer-topkurv giver et tredje niveau og det gør opvaskemaskinen endnu mere fleksibel. Topkurven er perfekt til bestik og andet småt køkkengrej, f.eks. piskeris og grydeskeer. Der er også plads til espressokopper. Det bliver nemmere at fylde maskinen, og pladsen udnyttes optimalt. VarioDrawer erstatter bestikkurven i underkurven, og i stedet skabes der plads til 14 kuverter i en 60 cm bred opvaskemaskine og 10 kuverter i en 45 cm bred opvaskemaskine.

Specifikationer
Producent Bosch
Type Underbyg
Energiklasse new_C
Dimensioner (HxBxD) 81,5-87,5 cm
Lydniveau 42 dB
Kurverter 14
Farve Rustfri stål
4 års garanti Ja
EAN nummer 4242005221455
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Datablad (403.46 kB)