Billigst på PriceRunner

AEG Integrerbart Køleskab

Tilgængelighed: På lager
SKU
SKE818F1DC
Integreret køleskab fra AEG med effektiv dynamisk køling. og som er utroligt lydsvagt
6.999,00 kr

DynamicAir-blæser skaber jævn luftstrøm

DynamicAir-blæser cirkulerer uften i køleskabet, og på den måde bevares temperaturen mere jævn i hele køleskabet. Med Coolmatic hurtig afkøling kan du sætte mere turbo på medkølingen, fx når du lægger mange madvarer i køleskabet. DynamicAir teknologien holder konstant luftstrøm for at sikre en stabil temperatur i hele køleskabet. HVer hylde køles ens fra top til bund. Holder ingrediensernes friskhed og beskytter kvalitet. Forhindrer bakterievækst.

Praktisk indretning

Køleskabets praktiske indretning gør daglig brug enklere. Hylderne er lavet af robust sikkerhedsglas, og belysningen klares af energieffektive LED-lys. Den særlige FlexiShelf-hylde kan tilpasses, så dens forreste halvdel problemfrit glider ned under hyldens anden halvdel for at give plads til højere ting. Oplev desuden fuldt overblik og adgang til friske råvarer med den fuldt udtrækkelige skuffe, der er udstryet med teleskopskinner. Det gør det nemmere at opbevare og tage madvarer ud. 

Nem kontrol fra digital skærm

Det er nemt at vælge indstillingerne på den digitale berøringsskærm. Temperaturen justeres let, og du kan starte Coolmatic eller ferietilstand. 

Rummeligt integreret køleskab

AEG SKE818F1DC er et integreret køleskab med effektiv dynamisk køling, der sikrer, at temperaturen forbliver jævn i hele køleskabet. De bedst mulige opbevarngsbetingelser sikrer, at madvarer bevarer friskhed, så madspild reduceres.

Specifikationer
Producent AEG
Type Integrerbart
Energiklasse F
Nettoliter køl 311
Dimensioner (HxBxD) mm: 1769x556x549
Lydniveau 35 dB
Farve Hvid
4 års garanti Ja
EAN nummer 7332543730520
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Datablad (30.12 kB)
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!