Billigst på PriceRunner

AEG Indbygningsovn

Tilgængelighed: På lager
SKU
BFP8000M

Ovn med AssistedCooking, som har en indbygget opskriftssamling, der giver dig mulighed for nøjagtigt at tilberede ethvert måltid med lethed

5.999,00 kr

Perfekte resultater - uden anstrengelse

Ovn med AssistedCooking har en indbygget opskriftssamling, der giver dig mulighed for nøjagtigt at tilberede ethvert måltid med lethed. Madlavningstermometeret giver en præcis angivelse af kernetemperaturen for perfekte resultater hver gang.

Connected Cooking for mere kontrol i køkkenet

Få din egen personlige assistent i køkkenet med Connected Cooking. Kontrollér indstillingerne for din ovn - inklusiv timing og temperatur - fra din mobile enhed, få opskriftinspiration og tips til forberedelse eller brug det til at tjekke tilberedningen af dine retter fra et andet rum.

Intuitiv ovntilberedning med touch display

AEG ovnen med TFT touch display giver adgang til en lang række funktioner, der passer til enhver ret. Uanset om du bager muffins eller tilbereder laks kan temperatur og tidspunkter nemt justeres, samt give dig direkte feedback og fremhæve de vigtigste oplysninger.

Genvej til perfektion med AssistedCooking

AssistedCooking er din sous-kok derhjemme. Rul gennem menuerne og vælg den aktuelle kategori. Ovnen genererer de korrekte indstillinger for den valgte ret. Du kan endda vælge, hvordan du vil have kødet tilberedt. For ekstra sikkerhed slukker ovnen automatisk efter tilberedningen.

Specifikationer
Producent AEG
Type Indbygningsovn
Energiklasse A++
Ovnrum (ltr.) 71
Rensesystem Pyrolyse
Dimensioner (HxBxD) 594mm, 595mm, 567 mm
Farve Stål/Sort
4 års garanti Ja
EAN nummer 7332543755325
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Datablad (464.93 kB)
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!