Det nye navn for hvidevarerforretningen Hvidt & Frit i Roskilde

0 varer

Flere visninger

Moccamaster H931 AO Mat Silver

Varenummer: Moccamaster H931 AO Mat Silver

Hurtigt overblik

Verdens bedste kaffemaskine. Den bedste kaffe brygges på en Moccamaster - så kort og kontant kan det siges - men hvis du har brug for mere uddybning, så læs vores argumenter nedenfor.  God kaffe behøver ikke være en videnskab, men med denne traditionelle kaffemaskine fra Moccamaster, er det intet problem at lave en god, velsmagende kop kaffe i hverdagen. Og vandbeholderen har en kapacitet på 1.25 liter vand. En lækker detalje er maskinens ekstra varmelegeme, der sørger for at holde din kaffe varm, efter den er brygget færdig. Hvis du ikke bruger den i et stykke tid, slukker maskinen automatisk for at spare dig for strømudgiften.


 

Lagerstatus: På lager

Onlinepris:
1.199,00 DKK

Specifikationer

Moccamaster H931 AO Polished Silver filterkaffemaskine i stilfuld sølv repræsenterer den velkendte Moccamaster kvalitet, stil og brugervenlighed. Denne solide Moccamaster model kombinerer brugervenlighed, tidsløst design og holdbarhed. H931 AO Polished Silver brygger ti kopper kaffe (1,25 L) på 6 minutter. 
FunktionerAuto-Off funktionen slukker kaffemaskinen efter 40 minutter, og øger dermed sikkerheden. Her får du også to separate varmeelementer. Det ene brygger kaffen til 92-96 grader og det andet holder din kaffe varm ved den optimale temperatur, som er 80-84 grader. Vi anbefaler, at du afkalker maskinen efter max 40 brygninger. GarantiSom alle Moccamasters kaffemaskiner, er den godkendt af ECBC. Dette sikrer dig, at maskinen får det bedste ud af din kaffe. Den er håndlavet, samlet og individuelt testet inden den sendes ud fra fabrikken i Holland. Der er altid 5 års garanti på bryggeenheden. Løse dele såsom kander og plastdele er ikke omfattet af de 5 års garanti. Du har mulighed for at øge din garanti til i alt 10 år ved at gå ind på Moccamaster-garanti og registrere din maskine.SpecifikationerBredde – Dybde – Højde (mm) 325 x 170 x 355. Effekt er 1520W. Varmeelementet slukker automatisk når vandtanken er tom. Det øger sikkerheden og nedsætter strømforbruget. 


Bryggetid: 6 MIN

  • Drypstop: Ingen
  • Kapacitet: 1,25L
  • Kalkindikator: Ingen
  • Auto-sluk: Ja
  • ECBC certificeret : Ja