Det nye navn for hvidevarerforretningen Hvidt & Frit i Roskilde

0 varer

Kapsel kaffemaskine

3 vare(r)

Sorter faldende
 1. Nespresso CitiZ D112BK med 5 års garanti

  Nespresso CitiZ D112BK med 5 års garanti

  Varenummer: Nespresso CitiZ D112BK med 5 års garanti

  CitiZ Single har et tryk på 19 bar og med en perfekt vandtemperatur kan den udtrække mest smag og aroma fra kapslen. Det tager cirka 25 sekunder for espressomaskinen at fuldføre opgaven, hvorefter du kan nyde højdepunktet på dagen.

  Mere info...
  Onlinepris:
  1.249,00 DKK
 2. Nespresso CitiZ & Milk D122CW 5 års garanti

  Nespresso CitiZ & Milk D122CW 5 års garanti

  Varenummer: Nespresso CitiZ & Milk D122CW 5 års garanti

  Med en CitiZ & Milk fylder du hverdagen med smagfulde kaffedrikke. Denne effektive Espressomaskine er din personlige Barista, og kaffen er altid god. Som alle kaffemaskiner fra Nespresso har også denne et ekstremt pålideligt system. Det komplekse varmesystem i kombination med et 19 bars tryk sikrer, at al smag og aroma bliver udtrukket fra kapslen. Brygningen er færdig efter kun 25 sekunder. 

  Mere info...
  Onlinepris:
  1.499,00 DKK
 3. Nespresso CitiZ & Milk D122BK 5 års garanti

  Nespresso CitiZ & Milk D122BK 5 års garanti

  Varenummer: Nespresso CitiZ & Milk D122BK 5 års garanti

  Alle kaffemaskiner fra Nespresso gør hverdagen meget let, og CitiZ & Milk følger helt sikkert samme linje. Med din indbyggede Aeroccino kan du tilberede en lækker og jævn skum til dine mælkebaserede drikkevarer. En professionel latte eller cappuccino er ikke længere forbeholdt etablerede cafeer. Med kaffemaskiner som CitiZ&Milk kan man hurtigt og nemt blande en virkelig dejlig latte. Det er også fantastisk at have frihed til at eksperimentere og finde sine favoritter.

  Mere info...
  Onlinepris:
  1.499,00 DKK