Det nye navn for hvidevarerforretningen Hvidt & Frit i Roskilde

0 varer

Flere visninger

Electrolux ERV5210TG Testvinder

Varenummer: ERV5210TG

Hurtigt overblik

Træt af at støvsuge ? Med dette lille vidunder, så slipper du. Sæt den til med timeren, så støvsuger den hver dag, mens du er på arbejde. Har du brug for den støvsuger mandag klokken 10 og fredag klokken 14, er det intet problem. Programeringen er super nem og enkel. Støvsugeren er effektiv. Har man først prøvet den, kan man ikke leve uden den. Det triangulære design, Trinity™ Shape og Powerbrush™, er blot to af de mangle detaljer som Electrolux MotionSense er udstyret med, for at den kan nå mere. Innovationen tillader den at støvsuge i hjørner og langs væggen. Effektivt og ubesværet.

Lagerstatus: På lager

Onlinepris:
3.995,00 DKK

Specifikationer

Specifikationer Farve/Materiale Grå

Lydniveau 75 dB(A)

Antal sidebørster 1

Poseløs Ja

Kapacitet - beholder 0,5 liter

Timer-funktion Ja

LCD display Ja

Max aktions-/arbejdstid 60 minutter

 Ladetid 180 minutter

Batteritype litiumionbatteri

Fjernbetjening Ja

Ladestation Ja Nettovægt 3,78 kg

 

Den infrarøde sensor opdager forhindringer og beskytter dine møbler under støvsugningen. Den er udstyret med SoftTouch Motion som skånsomt mærker efter hvor der er fri. Den kan desuden føle niveauforskelle og kører derfor ikke ud over trappen eller andre niveauforskelle hvor støvsugeren ikke kan passere sikkert.

Eksklusivt og innovativt triangulært Trinity shape™ design, der sammen med PowerBrush™ børsten, når selv de mest kringlede kroge og hjørner. Den rengør langs væggen og optager mere støv end nogensinde før.