Det nye navn for hvidevarerforretningen Hvidt & Frit i Roskilde

0 varer

Flere visninger

Electrolux EOP900X Indbygningsovn

Varenummer: EOP900X

Hurtigt overblik

Selvrensende ovn med pyrolytisk selvrens. Ovnen har et ekstra stort farvedisplay som er touch betjent. Her vælger du nemt og intuitivt blandt de mange ovnfunktioner og kan prøve den inspirerende kogebog som er indbygget. I det meget store ovnrum har ovnen integreret et stegetermometer, og selve ovnen er godt oplyst med dobbelt ovnlys. Du får virkelig god plads i det store ovnrum, som også har markedets største bageplader.

Lagerstatus: På lager

Onlinepris:
12.580,00 DKK
Onlinepris:
12.580,00 DKK

Specifikationer

 

Specifikation

 

Madlavningstermometer med autosluk: Universal stegetermometer til brød, kager og alle typer kød. Ovnens elektronik sørger for, at når den indstillede kernetemperatur er opnået, slukkes ovnen automatisk, og tilberedningen stopper. Med stegetermometeret kan du opnå ultimativ perfektion i din tilberedning, når blot du kender kernetemperaturen på din ret.

Elektronisk ur med optælling, minutur og start-stop automatik

Børnesikring af ovnlågen: Ovnlågen kan låses, så små pilfingre ikke kan komme til skade i det varme ovnrum. Slå børnesikringen til og ovnen låser. Når ovnlågen skal åbnes, trykker du børnesikringen ind med den ene hånd, samtidig med at du åbner lågen med den anden hånd.

Børnesikring af betjeningspanel: Fokus på sikkerhed og tryghed. Ovnen låses således den ikke kan tændes, eller den valgte ovnfunktion ikke kan ændres.

3 pyrolyse programmer: Denne ovn er udstyret med hele 3 pyrolyse renseprogrammer så du har rig mulighed for, at rense ovnen med det rette program, afhængig af tilsmudsningsgraden af ovnen. De tre programmer kaldes hhv. kort, lang og intensiv.

20 favoritprogrammer: Lav og gem dine favoritprogrammer og ynglingsindstillinger. Du har mulighed for, at lave op til 20 programmer som gemmes i ovnens hukommelse, og er altid klar til brug takket være den direkte knap på betjeningspanelet.

SpotLight - dobbelt halogen ovnbelysning: Kraftigt dobbelt halogen ovnlys som er placeret i toppen af ovnrummet, samt i siden. Den praktiske topplacering giver et bedre ovnlys og blænder ikke, og lyset i siden betyder at flere plader i ovnen, kan oplyses på samme tid.

Katalysator ved pyrolyse: Alle Electrolux´s pyrolyseovne har som standard en katalysator som er aktiveret under den pyrolytiske selvrens. Dit køkken forbliver rent og lækkert, da røg og lugte fra ovnen brændes af, inden luften sendes ud i dit køkken.

TFT touch farvedisplay: Stor berøringsfølsom skærm i farver. Vælg en ovn med dette display, for særdeles intuitiv betjening og som giver et fantastisk godt overblik over din tilberedning og indstillinger.

Blæserautomatik: Ved tilberedning med varmluft: Blæseren stopper, når ovnlågen åbnes.

Automatisk temperaturforslag: Men automatikken i denne ovn vil du få forslået en temperatur som er mest optimal, i forhold til det valgte program. Få et perfekt resultat - hver gang!

Display med mulighed for flere sprog: Vil du hellere have teksten i ovnen på engelsk, tysk eller fransk? Dette er muligt med valg af ovnsprog. F.eks. i sommerhuse der bliver lejet ud.

Automatiske vægtprogrammer: På bestemte typer madvarer, kan du indtaste madvarens vægt. Når ovnen kender vægten, udregnes tilberedningstiden automatisk. Så bliver maden tilberedt i præcis den tid, der er behov for.

Easy Entry ovnribber: Særlig udformning af ovnribberne så det er ekstra nemt at placere dine plader i ovnrummet.

AntiFingerPrint: Slut med synlige fedtfingre på rustfri stål, og ekstra rengøringsvenlig overflade.

Indbygget kogebog: Vore mest avancerede ovne har indbygget mellem 20-90 opskrifter afhængig af model. Ved hjælp af displayet vælger man hvad der skal bages eller steges – så viser displayet et færdigt program med tilberedningstid, temperatur, passende ovnfunktion, samt hvor i ovnen maden skal placeres.

Elektronisk temperaturstyring: Den elektroniske termostat sørger for, at temperaturen er ensartet i hele ovnrummet. Du kan derfor være sikker på at få det bedste og mest ensarte resultat - i hele ovnrummet.

VelvetClosing®: Stille lukning af ovnlågen. Døren smækker ikke i og skåner lågen og ovnen. En praktisk detalje hvis du har hænderne fulde, og blot med et let skub, kan lukke lågen stille og lydløst.

Aktiv kølesystem: Kølesystemet starter automatisk når ovnen er tændt. Systemet sørger for at ovnen ikke bliver for varm at røre ved, samt holder de elektroniske komponenter kolde, og er derfor en sikkerhed for ovnen, for dig og dens omgivelser.

Lysautomatik: Når du åbner ovnlågen, tænder lyset automatisk. Det er bl.a. en fordel ved rengøringaf ovnrummet.

Påmindelse om rengøring: Valgfri funktion hvor du har mulighed for, at få en påmindelse når det er tid til, at ovnen skal rengøres.

Rengøringsvenlig ovnlåge - kan skilles ad uden brug af værktøj: For ekstra nem rengøring, kan ovnlågen skilles ad – helt uden brug af værktøj. Du kan med lethed fjerne glassene enkeltvis, og endda tage ovnlågen helt af. Det har desuden den fordel, at du nemt kan rengøre inde i ovnrummet hvis det er nødvendigt.

Hurtig opvarmningsfunktion: Skal det gå stærkt? Så aktivere denne boosterfunktion, og ovnen vil være varm på rekord tid!

Bageoversigt på indersiden af ovnlågen: Praktisk løsning, som giver dig råd om hvor dine plader bedst placeres for, at opnå det mest optimale bage eller stegeresultat.

Multifunktionsovn med ægte varmluft: Varmluftsovn med mange funktioner. Du får ensartet temperatur og de bedste resultater, selv med flere plader i ovnen. Multifunktionsovnen har også over-/undervarme der er perfekt til bagning, lavtemperaturstegning til at tilberede møre og saftige stege, intervalgrill til gratinering og grill funktion så flæskestegen får sprøde svær.

Rengøringssvamp medfølger: Speciallavet svamp som medfølger ovnen. Men denne kan du nemt fjerne eventuel overskydende vand, fra dampgeneratoren i bunden af ovnen.