Det nye navn for hvidevarerforretningen Hvidt & Frit i Roskilde

0 varer

Flere visninger

Electrolux EOP601X Indbygningsovn

Varenummer: EOP601X

Hurtigt overblik

Denne ovn giver dig utrolig fleksibilitet, hvilket betyder, at du kan tilberede mere på én gang. Den har et XXL-ovnrum på 72 liter og den største bradepande, der fås. Ovnen er selvrensende med pyrolyseprogram, så man slipper for at rengøre ovnrummet. Madlavningstermometer med autosluk: Universal stegetermometer til brød, kager og alle typer kød. Ovnens elektronik sørger for, at når den indstillede kernetemperatur er opnået, slukkes ovnen automatisk, og tilberedningen stopper. Med stegetermometeret kan du opnå ultimativ perfektion i din tilberedning, når blot du kender kernetemperaturen på din ret.

Lagerstatus: På lager

Onlinepris:
6.858,00 DKK
Onlinepris:
6.858,00 DKK

Specifikationer

Specifikation

Blæserautomatik: Ved tilberedning med varmluft: Blæseren stopper, når ovnlågen åbnes.

AntiFingerPrint: Slut med synlige fedtfingre på rustfri stål, og ekstra rengøringsvenlig overflade.

Pop-ud knapper: Let at betjene og kan trykkes ind under tilberedningen så fedtstænk ikke sætter sig, og giver samtidig et stilrent look når knapperne ikke er synlige.

Multifunktionsovn med ægte varmluft: Varmluftsovn med mange funktioner. Du får ensartet temperatur og de bedste resultater, selv med flere plader i ovnen. Multifunktionsovnen har også over-/undervarme der er perfekt til bagning, lavtemperaturstegning til at tilberede møre og saftige stege, intervalgrill til gratinering og grill funktion så flæskestegen får sprøde svær.

Madlavningstermometer med autosluk: Universal stegetermometer til brød, kager og alle typer kød. Ovnens elektronik sørger for, at når den indstillede kernetemperatur er opnået, slukkes ovnen automatisk, og tilberedningen stopper. Med stegetermometeret kan du opnå ultimativ perfektion i din tilberedning, når blot du kender kernetemperaturen på din ret.

Børnesikring af betjeningspanel: Fokus på sikkerhed og tryghed. Ovnen låses således den ikke kan tændes, eller den valgte ovnfunktion ikke kan ændre

Katalysator ved pyrolyse: Alle pyrolyseovne fra Electrolux har som standard en katalysator som er aktiveret under den pyrolytiske selvrens. Dit køkken forbliver rent og lækkert, da røg og lugte fra ovnen brændes af, inden luften sendes ud i dit køkken.

Elektronisk temperaturstyring: Den elektroniske termostat sørger for, at temperaturen er ensartet i hele ovnrummet. Du kan derfor være sikker på at få det bedste og mest ensarte resultat - i hele ovnrummet.

Rengøringsvenlig ovnlåge - kan skilles ad uden brug af værktøj: For ekstra nem rengøring, kan ovnlågen skilles ad – helt uden brug af værktøj. Du kan med lethed fjerne glassene enkeltvis, og endda tage ovnlågen helt af. Det har desuden den fordel, at du nemt kan rengøre inde i ovnrummet hvis det er nødvendigt.

Automatisk sluk af ovn: Hvis man glemmer at slukke ovnen, vil den efter en forudbestemt tid, automatisk slukke. Tiden afhænger af den pågældende temperatur indstilling.

Automatisk temperaturforslag: Men automatikken i denne ovn vil du få forslået en temperatur som er mest optimal, i forhold til det valgte program. Få et perfekt resultat - hver gang!

Easy Entry ovnribber: Særlig udformning af ovnribberne så det er ekstra nemt at placere dine plader i ovnrummet.

Børnesikring af ovnlågen: Ovnlågen kan låses, så små pilfingre ikke kan komme til skade i det varme ovnrum. Slå børnesikringen til og ovnen låser. Når ovnlågen skal åbnes, trykker du børnesikringen ind med den ene hånd, samtidig med at du åbner lågen med den anden hånd.

Elektronisk ur med optælling, minutur og start-stop automatik

Lysautomatik: Når du åbner ovnlågen, tænder lyset automatisk. Det er bl.a. en fordel ved rengøringaf ovnrummet.

Aktiv kølesystem: Kølesystemet starter automatisk når ovnen er tændt. Systemet sørger for at ovnen ikke bliver for varm at røre ved, samt holder de elektroniske komponenter kolde, og er derfor en sikkerhed for ovnen, for dig og dens omgivelser.

Restvarmeindikator: Med restvarmeindikatoren kan du med lethed se hvor varm ovnen er. Det giver dig blandt andet mulighed for, at bruge restvarmen som holde varm-funktion, og dermed spare på energien.

Påmindelse om rengøring: Valgfri funktion hvor du har mulighed for, at få en påmindelse når det er tid til, at ovnen skal rengøres.

2 pyrolyse programmer: Denne ovn er udstyret med 2 pyrolyse renseprammer så du har mulighed for, at rense ovnen med det rette program, afhængig af tilsmudsningsgraden af ovnen. De to programmer kaldes hhv. intensiv og langt-program.