Det nye navn for hvidevarerforretningen Hvidt & Frit i Roskilde

0 varer

Flere visninger

Electrolux EOP600X Indbygningsovn

Varenummer: EOP600X

Hurtigt overblik

Indbygningsovn med enkel betjening med pop-ud knapper og valg af start- og sluttid. Displayet giver dig mulighed for at vælge varighed samt start- og sluttid, så maden altid er klar når du ønsker det. Ovnens betjening sker med en kombination af pop-ud og trykknapper. Ovnen har et 71 liters ovnrum. Ovnen er selvrensende med pyrolyseprogram, så man slipper for at rengøre ovnrummet. Ovnen har integreret stegetermometer.

Lagerstatus: På lager

Onlinepris:
8.107,00 DKK
Onlinepris:
8.107,00 DKK

Specifikationer

Specifikation

Multifunktionsovn med ægte varmluft: Varmluftsovn med mange funktioner. Du får ensartet temperatur og de bedste resultater, selv med flere plader i ovnen. Multifunktionsovnen har også over-/undervarme der er perfekt til bagning, lavtemperaturstegning til at tilberede møre og saftige stege, intervalgrill til gratinering og grill funktion så flæskestegen får sprøde svær.

Restvarmeindikator: Med restvarmeindikatoren kan du med lethed se hvor varm ovnen er. Det giver dig blandt andet mulighed for, at bruge restvarmen som holde varm-funktion, og dermed spare på energien.

VelvetClosing®: Stille lukning af ovnlågen. Døren smækker ikke i og skåner lågen og ovnen. En praktisk detalje hvis du har hænderne fulde, og blot med et let skub, kan lukke lågen stille og lydløst.

Børnesikring af betjeningspanel: Fokus på sikkerhed og tryghed. Ovnen låses således den ikke kan tændes, eller den valgte ovnfunktion ikke kan ændres.

Rengøringsvenlig ovnlåge - kan skilles ad uden brug af værktøj: For ekstra nem rengøring, kan ovnlågen skilles ad – helt uden brug af værktøj. Du kan med lethed fjerne glassene enkeltvis, og endda tage ovnlågen helt af. Det har desuden den fordel, at du nemt kan rengøre inde i ovnrummet hvis det er nødvendigt.

1 pyrolyse program: Fuldautomatisk rengøringsprogram. Når programmet er færdigt, tørres bunden af med en fugtig klud, og ovnen er ren igen. Nemt og bekvemt!

SpotLight halogen ovnbelysning: Kraftigt ovnlys som er placeret i toppen af ovnrummet. Den praktiske topplacering giver et bedre ovnlys og blænder ikke.

Bageoversigt på indersiden af ovnlågen: Praktisk løsning, som giver dig råd om hvor dine plader bedst placeres for, at opnå det mest optimale bage eller stegeresultat.

Elektronisk ur med optælling, minutur og start-stop automatik

Katalysator ved pyrolyse: Alle vores pyrolyseovne har som standard en katalysator som er aktiveret under den pyrolytiske selvrens. Dit køkken forbliver rent og lækkert, da røg og lugte fra ovnen brændes af, inden luften sendes ud i dit køkken.

Pop-ud knapper: Let at betjene og kan trykkes ind under tilberedningen så fedtstænk ikke sætter sig, og giver samtidig et stilrent look når knapperne ikke er synlige.

Madlavningstermometer med autosluk: Universal stegetermometer til brød, kager og alle typer kød. Ovnens elektronik sørger for, at når den indstillede kernetemperatur er opnået, slukkes ovnen automatisk, og tilberedningen stopper. Med stegetermometeret kan du opnå ultimativ perfektion i din tilberedning, når blot du kender kernetemperaturen på din ret.

Easy Entry ovnribber: Særlig udformning af ovnribberne så det er ekstra nemt at placere dine plader i ovnrummet.

AntiFingerPrint: Slut med synlige fedtfingre på rustfri stål, og ekstra rengøringsvenlig overflade.

Elektronisk temperaturstyring: Den elektroniske termostat sørger for, at temperaturen er ensartet i hele ovnrummet. Du kan derfor være sikker på at få det bedste og mest ensarte resultat - i hele ovnrummet.

Automatisk temperaturforslag: Men automatikken i denne ovn vil du få forslået en temperatur som er mest optimal, i forhold til det valgte program. Få et perfekt resultat - hver gang!

Påmindelse om rengøring: Valgfri funktion hvor du har mulighed for, at få en påmindelse når det er tid til, at ovnen skal rengøres.

Børnesikring af ovnlågen: Ovnlågen kan låses, så små pilfingre ikke kan komme til skade i det varme ovnrum. Slå børnesikringen til og ovnen låser. Når ovnlågen skal åbnes, trykker du børnesikringen ind med den ene hånd, samtidig med at du åbner lågen med den anden hånd.

Aktiv kølesystem: Kølesystemet starter automatisk når ovnen er tændt. Systemet sørger for at ovnen ikke bliver for varm at røre ved, samt holder de elektroniske komponenter kolde, og er derfor en sikkerhed for ovnen, for dig og dens omgivelser.